17 Aralık 2012 Pazartesi

Şirince'ye gidecekler belli oluyor..,



Şirince'ye kimlerin gittiği, gideceği üzerine somut bilgiler yavaş yavaş geliyor sayın seyirciler.. 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile ailesi de Şirince’ye sığınacaklar arasında..Semra Hanım, kızı, oğlu Efe ve torunları ile Markiz Konakları’nda kalacaklar..
Şirince’ ye gidenler arasında sosyetemizin ünlüleri de var. Süreyya Yalçın ve iki düzine daha “sosyete güzeli” 21 aralık akşamını Şirince'de geçirecekler..Yüksek sosyetenin, bedeli 3 bin doları bulan pansiyonda kendileri ve/veya sevgilileri ile birlikte şöförü, aşçısı, kuaförü için de yer ayırttığı söyleniyor..
Lerzan Mutlu ve Sibel Can gibi Türk Büyükleri de 18 Aralık’tan itibaren Şirince’de olacaklar..Tom Cruise ve Jennifer Lopez gibi ünlülerin ardından Angeline Jolie ve Brad Pitt'in de çocukları ile birlikte Şirince'ye gelecekleri
söyleniyor..
Bu arada Selçuk’daki havaalanı ve helikopter pistleri yeniden düzenlendi. Otoparklar genişletildi. Evlerin dışları boyandı, yıkık duvarlar onarıldı. Ayrıca Şirince’de bin 500 güvenlik görevlisi bulunacak. İzmir Valiliği de işi sıkı tutuyor ve Şirince’ye 18 Aralık’tan itibaren girişleri yasakladı.. Köye 21 ve 22 Aralık’ta girecek otomobiller ile sahiplerinin isimleri ise önceden Valiliğe bildirilecek. Belli ki valilik kıyamet sonrası hayatta kalanların listesini elinde bulundurmak istiyor..Evlerin bahçelerine ve boş alanlara çadır kurulması ise valilikçe yasaklandı. Yok öyle bedavaya kıyametten yırtmak..
Kısacası sayın okur 575 kişinin yaşadığı 250 yatak kapasiteli Şirince’de 21 Aralık Cuma günü yaklaşık 60 bin kişi, siz telef olurken, yukarılardan Söke ovasına bakarken kıs kıs gülüyor ve şarabını yudumluyor olacak..
O değil de, beni tek düşündüren şey şu..Diyelim ki kıyamet koptu ve ben Şirinceye gitmemiş olmama rağmen hayatta kaldım..Bundan sonraki hayatıma yukarıda saydığım kişilerle mi devam edeceğim..ve insan nesli, bu şahıslar üzerinden mi devam edecek..,
Sanırım intiharın eşiğindeyim..m.b,özel haber-şirinceden uzaklardan..,
not..yukarıdaki isimlerin ve bilgilerin bir kısmını cafcaf dergisinden aldım..






Hiç yorum yok: