20 Mayıs 2012 Pazar

Karadeniz Pastanesi, Bodrum..,





Nur çintay bu günkü yazısında görsel vaat ile nihai tadın ters orantılı olduğu dükkan diye tanımladığı namlı gurmeyi  Bodrum'daki Yunuslar Karadeniz Fırınından sonra ikinci sıraya koymuş..bence de yüzde yüz haklı..o karadeniz pastenesinin önünden geçerken karnınız aç olmasa bile pastaların görüntüsünün cazibesine kapılıp bir şeyler almayanınız var mıdır..? ama gerçekten ne lezzetsiz, yavan, kötü ürünlerdir..ama allahın gariban ingilizi ne yapsın,
hem görüntü cazip, hem bodrum için çok ucuz ürünler..yiyor garibim işte..yediriyor karadenizli..! 
nur çintay "karadeniz pastanesinde tezgahta sıralı, vitrinde dizili her şey bu kadar mı tahrik edici durur! Üstlerine sürülen yumurtada mı bir numara vardır, her şey ekstra cilalı, über albenili görünür. Food porn gibi bir şeydir burası, eliniz ayağınıza dolaşır. O yüzden de aslında iki lokma alacakken, 20 çeşitle çıkarsınız. Ve sonra, her ısırıkta, her yutkunmada, nefes borunuza hayal kırıklığı çöreklenir. Lezzet, görsel vaadin kat kat altında kalır. Bu kategorideki bir diğer aday da, olanca şişirmeye rağmen, Namlı Gurme maalesef. " diyor..
yazının tamamı burada..m.b.


not..fotografı buradan aldım..site sahibi altına ""Yine Bodrumda, Yunuslar Karadeniz pastanesi eeen meşhurlarından ve muhteşem tadıyla (ahh nasıl canım çekti yine) ve görüntüsüyle iştah kabartıyor! Burayı listenize mutlaka ekleyin, oh la laaaa :)"" diye yazmış...belli kendisi gerçek bir gurme..sonradan gurme..!